Info
Nieuws
Vloot
Film
Alle Promoties
Brochure
Reisverzekering
Waar boeken ?
Contact
Op zoek naar ...
FR
...


 

 

 Nieuws
Independence of the Seas ****
Klasse : Freedom class
Maiden voyage : May 2008
Aantal passagiers : 3.634
Tonnage : 160.000
Lengte : 339 m
Breedte : 56,1 m
Snelheid : 21,6 knots

Highlights :

Independence of the Seas is het derde schip in deze Freedom-klasse. Met vijftien dekken vol activiteiten, amusement en accommodatie zijn dit zeer innovatieve schepen. Er is op deze schepen zoveel te doen, dat u eigenlijk nooit meer van boord wilt.

Het bovendek vol waterplezier is werkelijk uniek met zijn interactieve waterpret voor het hele gezin, wedstrijdbad en boven de oceaan uitstekende whirlpools.  Op de Freedom of the Seas is er ook de grootste rotsklimwand op zee, een Presidentiële Suite voor veertien personen en de grootste dineer-, winkel en amusementsboulevard van onze vloot - en dat zijn nog maar een paar van alle verbluffende innovaties aan boord van het grootste cruiseschip ter wereld.  

Bedwing de golven op de FlowRider®, onze surfsimulator aan boord, of dans de avond tot een swingend einde in de disco van de H2O Zone op het bovendek. Onze Freedom-klasse is een klasse apart.Diversen :

• 15 dekken vol activiteiten, amusement en accommodatie.
• Aquacentrum op het bovendek, met:
– FlowRider®, het allereerste surfpark aan boord. Bedwing de golven op onze surfsimulator.
– De schitterende H20 Zone. Plezier voor het hele gezin met waterkanonnen, een interactieve fontein, zwembad en twee jacuzzis.
– Een sportbad voor tal van georganiseerde spelletjes en activiteiten.
- 's Nachts verandert het dek in een spectaculair verlichte openluchtnachtclub.

• Een solarium voor volwassen, met jungleinterieur en waterval. Of ontspan op 34 meter boven het wateroppervlak in een van de twee zwevende whirlpools die beide 3,6 meter buiten het schip uitsteken.

• Een grote rotsklimwand, een overdekte ijsbaan, een miniatuurgolfbaan en zelfs een joggingbaan.

• Groot sportveld voor basketbal of volleybal.

• Enorme verscheidenheid aan eetgelegenheden, met voor elk wat wils, zoals de Chops Grille voor een steak, Portofino voor Italiaans eten, Jade voor Aziatische fusiongerechten, of een hamburger in ‘fifties’ stijl in Johnny Rockets®

• The Royal Promenade: 135 meter aan winkels, restaurants en amusement.

• Adventure Ocean® jeugdactiviteiten onder toezicht. Met zoveel te doen zullen uw kids zich geen moment vervelen.

• Ruime keuze uit bars en lounges, van onze Zuid-Amerikaanse club Boleros tot The Bull and Bear Pub met zijn 17e-eeuws decor.

• Fantastisch avondamusement. Pak een voorstelling mee in het art-decotheater Arcadia, waag een gokje in Casino Royale, woon een ijsshow bij of kom dansen in de avonddisco in de H20 Zone op het bovendek.  En als u durft, test dan uw zangtalent in onze karaokebar de On Air Club.

• Hypermodern ShipShape® fitnesscentrum met een fantastisch aanbod van aerobic-, spinningen yogalessen – er is zelfs een live DJ.

• Internetcafé met Royal Caribbean Online, voor het verzenden van e-cards naar familie en vrienden.

* Flatscreen TV's in iedere hut.

Link naar het schip (dekplannen, hutten en virtuele rondleiding)
Foto-Galerij


Terug naar overzicht