Scroll voor meer
 

Contacteer ons

Gebruik dit formulier om ons te contacteren, brochures te bestellen of een offerte aan te vragen.

Hoe gaat U te werk?
 • Vul onder stap 1 uw contactgegevens in.
 • Vul stap 2 in indien U ons een vraag wenst te stellen of een opmerking wenst door te geven.
 • Vul stap 3 in indien U onze brochures via de post wenst te ontvangen.
 • Vul stap 4 in indien U een offerte voor een cruise wil ontvangen.

 • Klik tot stot onderaan op de knop verzenden. Wij contacteren U vervolgens zo spoedig mogelijk.

  Stap 1

  Uw contactgegevens

  Stap 2

  Heeft u een vraag of een opmerking? Vul in dit geval het tekstvlak hieronder in.
  Stap 3

  Wil u graag onze brochure(s) ontvangen. Gelieve deze dan hieronder aan te duiden.


  Kies minstens 1 brochure
  Brochure Royal Caribbean
  Brochure Celebrity Cruises
  Brochure Azamara Club Cruises


  Stap 4

  Wil u graag een offerte ontvangen. Vul hieronder de nodige gegevens in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.


   

  aanbiedingen

  Gepost op 1 januari 1970

  Nieuws

  27
  dec

  Celebrity Cruises pakt uit met nog meer afvaarten in 2018-2019

  Gepost op 27 december 2016

  Celebrity Cruises opent deze weken haar afvaarten voor het seizoen 2018-2019. Reislustige vakantiegangers vinden in het programma tal van nieuwe routes met overnachtingen in een aantal van de meest aantrekkelijke havens in de wereld. De Modern Luxury-rederij breidt bovendien haar vaarschema’s uit in het Midden-Oosten, India, het Verre Oosten en Zuid-Amerika. Maar ook in Australië, Nieuw-Zeeland en het Caraïbisch gebied maakt Celebrity Cruises meer dan ooit het verschil. Alles samen bezoekt de maatschappij tijdens het winterseizoen 2018-2019 niet minder dan   282 bestemmingen in 77 landen. De schepen overnachten in 41 steden. In 7 havens blijven ze zelfs twee nachten tegen de kade liggen.

  Zuid-Amerika en Panamakanaal

  Voor het eerst zal een schip van de Solstice-klasse in Zuid-Amerika rondvaren. Celebrity Eclipse bezoekt niet alleen Buenos Aires en Rio de Janeiro, maar vaart onderweg ook in Antarctische wateren. Elke bestemming komt ook aan boord tot leven met culturele ervaringen zoals Argentijnse tangolessen, Latijns-Amerikaanse gerechten en wijnproeverijen. Beleef het carnival van Rio tijdens een Signature Event Sailing met twee overnachtingen in de hoofdstad van het carnaval.

  Australië en Nieuw-Zeeland

  Celebrity Solstice keert terug naar Australië en Nieuw-Zeeland voor een reeks afvaarten van 10 tot 14 nachten tussen Sydney en Auckland. Nieuwe exotische bestemmingen in de Stille Zuidzee zijn Apia in Samoa evenals Vava’u en Nuku’alofa in Tonga. Op het programma staat verder een tiendaagse reis naar het Groot Barrièrerif. Op deze afvaart kunnen de gasten zelfs overnachten in Hobart en kamperen onder de sterren op het Moore Reef Pontoon.

  Azië

  In Azië ontrafelt Celebrity Constellation de mysteries van de exotische bestemmingen van het Arabische Schiereiland en het Verre Oosten. Blikvanger is de Grote Kruidenroute Tour van 29 nachten tussen Abu Dhabi en Shanghai. Op deze cruise bezoekt het schip veertien bestemmingen in zeven landen en overnacht in Bangkok, Singapore en Hongkong. Celebrity Millennium die in maart 2016 nog grondig werd gerenoveerd, stelt vaarschema’s van 13 en 14 nachten voor vanuit Tokyo, Shanghai, Hongkong en Singapore. Nieuwe Signature Event Sailings vervoeren de gasten naar het Chinese Nieuwjaar of het Pingxi Sky Lantern Festival.

  Bermuda en Canada/New England

  Celebrity Cruises herintroduceert de mogelijkheid om New England en Bermuda zowel gezamenlijk als afzonderlijk te bezoeken. Tijdens weekcruises met de Celebrity Summit vanuit New York verblijven de gasten drie dagen en twee nachten in Bermuda. Combineer Bermuda met New England tijdens een vaarschema van tien nachten of bezoek Canada en New England tijdens de Indian Summer met overnachting in Quebec en stops in onder meer Boston en Halifax.

  Caraïben

  Celebrity Equinox die vanaf de zomer 2017 het hele jaar de Caraïben doorkruist, zal tijdens het winterseizoen 2018-2019 onder meer Punta Cana in de Dominicaanse Republiek bezoeken. Celebrity Silhouette verzorgt vanuit Fort Lauderdale vaarschema’s van negen nachten naar de Kaaimaneilanden, Aruba, Bonaire en Curaçao alsook routes van twaalf nachten met stops in St. Maarten, St. Lucia, Grenada, Barbados, Dominica en St. Kitts/Nevis. Celebrity Reflection stelt iconische routes van tien en elf nachten voor van Costa Rica en Panama tot Antigua en Bonaire. Op deze rondvaarten zal het schip – naargelang de gekozen route - overnachten in Cartagena (Colombia), Philipsburg (St. Maarten) en Oranjestad (Aruba).

  Celebrity Summit biedt vanuit San Juan cruises van zeven tot twaalf nachten aan. Puerto Rico is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Nederlandse Antillen en de eilanden in de Zuidelijke Caraïben. Wie een rondreis in Florida wil uitbreiden met een cruise van vier of vijf nachten, kan in Fort Lauderdale inschepen aan boord van de Celebrity Infinity richting Key West en Cozumel of Nassau. 

  Wie zijn wij?

   

  Cruise Connection kan terugblikken op een jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van de cruisesector. Deze referenties lagen aan de basis van de beslissing van Royal Caribbean International om het bedrijf in 1972 aan te duiden als International Representative. In 1998 kwam daar de vertegenwoordiging van Celebrity Cruises bij en in 2007 van Azamara Cruises. De drie brands maken deel uit van Royal Caribbean Cruises Ltd, de tweede grootste cruiserederij in de wereld met hoofdzetel in Miami. RCCL beschikt over een vloot van 42 schepen met nog eens 8 vaartuigen in bestelling of aanbouw. Dit brengt de totale capaciteit tegen 2018 op 130.900 bedden.
  Als International Representative of generaal verkoopagent vertegenwoordigt Cruise Connection vandaag Royal Caribbean International, Celebrity Cruises en Azamara Club Cruises in België en het Groothertogdom Luxemburg. Zij verzorgt de sales- en marketingactiviteiten, staat in voor de logistieke afhandeling van alle reserveringen in de Belux en rapporteert rechtstreeks aan de rederij. In die zin is Cruise Connection de ‘brug’ tussen de rederij enerzijds en de reisagenten, gespecialiseerde (cruise)touroperators en klanten in de Belux anderzijds. Dit verzekert u van een professioneel aanspreekpunt waar u terecht kan met alle vragen.

   

  Reiskantoren

   

  Heel wat reisbemiddelaars in België en het Groothertogdom Luxemburg hebben de voorbije jaren tijd en energie gestopt in cruiseopleidingen, het onderhouden van de contacten met Cruise Connection en het bezoeken van en het reizen met onze cruiseschepen. Zij weten waarin de diverse rederijen zich van elkaar onderscheiden en welke maatschappij of schip het best aansluit bij uw wensen, smaken en budget. Zij kunnen u onze brochures overhandigen en samen met u de bestemmingen en vaarroutes overlopen. U hoeft ook geen overhaaste beslissingen te nemen. U kan de brochures thuis rustig doornemen en dan samen met de reisbemiddelaar uw vakantiedroom waarmaken. Ook het internet is een fantastische bron van inspiratie. U kan er niet alleen heel wat informatie vinden, maar vaak ook met enkele muisklikken een reis reserveren waar ook ter wereld. Maar weet u ook steeds bij welke reisorganisator of –bemiddelaar u de cruise hebt geboekt? Kan u er terecht als uw informatie niet helemaal correct is en u het dossier achteraf wenst te wijzigen of extra diensten wenst toe te voegen? Kent u de verkoopvoorwaarden van het online-reiskantoor?

  We werken allemaal hard voor onze welverdiende vakantie. Bij Cruise Connection vinden we het dan ook vanzelfsprekend dat u voor deze centen de droomvakantie krijgt die u voor ogen hebt. Professioneel verkoopadvies, een degelijke dienstverlening en een prima service na verkoop, zijn de sleutelwoorden van onze reisagenten en cruisetouroperators. Ze zijn een garantie voor een geslaagde cruisevakantie. En mocht u een vakantie op het internet toch goedkoper vinden, wees er dan van overtuigd dat de reisagent, de touroperator en Cruise Connection alles in het werk zullen stellen om deze prijs te evenaren of het prijsverschil te verantwoorden.

   

  Garantiefonds

   

  De reissector evolueert voortdurend. Innovatie is een sleutelwoord: het creëert meer reis­ en vakantieplezier. Maar bij een consument kan het voor verwarring zorgen. Vandaar dat de wetgever de consument/reiziger wil beschermen tegen minder bonafide actoren. De reiscontractenwet van 1994 verplicht voldoende garanties, zoals de Europese Richtlijn in haar artikel 7 bepaalt. Deze wet bepaalt onder meer dat de reisorganisator en/of de reisbemiddelaar over voldoende garanties dient te beschikken, om in geval van financieel onvermogen, hun verplichtingen jegens de reizigers verder na te komen. Zij dienen ervoor te zorgen dat de reeds voldane bedragen aan de reiziger kunnen worden terugbetaald en, indien de reis reeds een aanvang heeft genomen, moeten zij zorgen voor de repatriëring van de vakantieganger.
  De reiscontractenwet zorgde ervoor dat binnen de reissector het initiatief groeide om het Garantiefonds Reizen op te richten. GFG zorgt ervoor dat de reiziger binnen de wetgeving volledig beschermd is tegen faillissementen in de sector. Daarnaast vervult GFG een grote preventieve taak. Het fonds screent nauwgezet alle aangesloten reisorganisaties, reisbemiddelaars en reisbureaus. Aanbieders in financiële problemen of malafide aanbieders worden op die manier sneller opgespoord. Het GFG-label staat met andere woorden voor klaarheid, zekerheid en vertrouwen. Een garantie voor zowel reizigers als de reissector!
  In het geval van een faillissement van uw reisorganisator, reisbemiddelaar of reisbureau zijn er 3 mogelijkheden:
  - U krijgt uw voorschot terug. Zo kunt u een andere reis boeken.
  - U kunt toch op reis gaan, zonder dat u enige hinder ondervindt.
  - U kunt uw reis in de beste omstandigheden voortzetten.
  In elk geval komt GFG tussen en neemt de verantwoordelijkheid over. GFG zorgt dus telkens voor een passende oplossing. Vergewis u er dan ook voor elke reservering van dat uw reisagentschap, touroperator of online-reiskantoor is aangesloten bij het Garantiefonds Reizen.

   
  Vind ons op de kaart

  Cruise Connection nv

  Koningin Astridlaan 72
  2550 Kontich

  Kom eens langs.
  Maandag - vrijdag: 9u - 13u & 14u - 17u30
  Ruime parking beschikbaar

  Cruise Connection nv    
  Koningin Astridlaan 72   03 880 80 80
  2550 Kontich   info@cruiseconnection.be
   
  Maandag - vrijdag: 9u - 13u & 14u - 17u30
  Ruime parking beschikbaar