Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises Quest

Azamara Club Cruises is een bestemmingsspecialist

De rederij richt zich met haar boetiekschepen op de kritische reiziger die op zoek is naar exotische bestemmingen en fascinerende steden. Met zorgvuldig uitgekozen landexcursies en (vrijblijvende) inleidende lezingen aan boord, late vertrekken en overnachtingen aan de kade haalt Azamara Club Cruises het beste uit elke bestemming die haar elegante schepen aanlopen. ‘Stay Longer, Experience More’ is bij Azamara Club Cruises allesbehalve een loze slogan.

Door haar beperkte afmetingen kunnen de schepen bovendien de platgetreden paden verlaten en de vakantiegangers regelmatig verborgen pareltjes laten ontdekken tijdens hun cruise. Wie de bestemmingen nóg grondiger wil bezoeken, kan vóór of ná de cruise in sommige gevallen een meerdaags landpakket toevoegen. De rederij speelt met haar vaarschema’s ook in op grote evenementen en lanceert in 2019 de ‘Country-Intensive Voyages’ waarbij het schip bijna alle aanloophavens in een bepaald land of regio zal bezoeken.

Unieke cruise-ervaring

De 694 meereizende gasten van de Azamara Quest, de Azamara Journey en de Azamara Pursuit die in augustus 2018 de vloot vervoegen, mogen zich verwachten aan een unieke cruise-ervaring en een persoonlijke service. Tegelijk kan de maatschappij vanaf het najaar haar portfolio met 50 procent uitbreiden en nog méér regio’s in de wereld bezoeken.

Unieke formules

Azamara Club Cruises stelt een formule voor waarbij de fooien, boetiekwijnen, een selectie sterkedrank, internationale bieren, frisdranken, koffie en thee zijn inbegrepen. Gasten die in de suites verblijven, kunnen daarnaast gratis dineren in de specialiteitenrestaurants. Op elke afvaart biedt de rederij bovendien een AzAmazing Evening aan, een speciaal landevenement op een unieke locatie. Op het programma staan onder meer klassieke concerten, bezoeken aan wijnhuizen, typische volksfeesten en balletavonden.

Unieke bestemmingen

In de zomer varen de Azamara-schepen in Europa en vanaf 2019 ook in Alaska. Tijdens het winterseizoen staan Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, het Caraïbisch gebied, de Amerikaanse westkust, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten op het vaarschema.

Onze promoties

 

Azamara Pursuit

10 april 2019

Caraïben

vanaf 4.788

Azamara Pursuit

23 maart 2020

Zuid-Amerika

vanaf 3.871

Azamara Pursuit

19 februari 2020

Zuid-Amerika

vanaf 3.528

Laatste nieuws

 

Azamara destination guide 2019

Azamara Destination Guide 2019 nu bij uw reisagent

7 sept. 2018 – De nieuwe Azamara Destination Guide is gearriveerd. 2019 belooft een belangrijk jaar met tal van nieuwigheden te worden voor Azamara Club Cruises. Met de introductie van…

Manfredi Lefebvre and Richard Fain Silversea Cruises

Royal Caribbean verwelkomt Silversea Cruises in de familie

6 aug. 2018 – Silversea Cruises, een pionier in het segment van de ultra-luxueuze cruises, maakt voortaan deel uit van Royal Caribbean Cruises Ltd. De twee partijen kondigden het nieuws…

Zuid-Afrika Cruise

Azamara publiceert vaarschema 2020

10 jul. 2018 – Azamara Club Cruises wil haar reizigers in 2020 nog meer onderdompelen in de bestemmingen. De Azamara Journey, Azamara Pursuit en Azamara Quest stellen samen 192 verschillende…