Azamara

Azamara Club Cruises Quest

Azamara is een bestemmingsspecialist

De rederij richt zich met haar boetiekschepen op de kritische reiziger die op zoek is naar exotische bestemmingen en fascinerende steden. Door hun beperkte afmetingen kunnen de schepen bovendien de platgetreden paden verlaten en de vakantiegangers regelmatig verborgen pareltjes laten ontdekken tijdens hun cruise. Met zorgvuldig uitgekozen landexcursies en (vrijblijvende) inleidende lezingen aan boord, late vertrekken en overnachtingen aan de kade haalt Azamara het beste uit elke bestemming die haar elegante schepen aanlopen. ‘Venture Beyond the Sea’ is bij Azamara allesbehalve een loze slogan.

Wie de bestemmingen nóg grondiger wil bezoeken, kan vóór of ná de cruise een meerdaags landpakket toevoegen. De drie boetiekschepen stellen maar liefst 1.700 landprogramma’s voor. Die vullen de cruises aan en brengen de reizigers nog dichter bij het hart van de bestemmingen. De rederij speelt met haar vaarschema’s ook in op grote evenementen en lanceerde in 2019 de ‘Country-Intensive Voyages’ waarbij het schip bijna alle aanloophavens in een bepaald land of regio zal bezoeken.

Unieke cruise-ervaring

De 694 meereizende gasten van de Azamara Quest, de Azamara Journey en de Azamara Pursuit mogen zich verwachten aan een unieke cruise-ervaring en een persoonlijke service. Met de toevoeging van een derde schip medio 2018 kon de maatschappij haar portfolio met 50 procent uitbreiden en nog méér regio’s in de wereld bezoeken. Nieuwe bestemmingen zijn onder meer Alaska, de Stille Oceaan en Zuid-Afrika.

Unieke formules

Azamara stelt een formule voor waarbij de fooien, boetiekwijnen, een selectie sterkedrank, internationale bieren, frisdranken, koffie en thee zijn inbegrepen. Gasten die in de suites verblijven, kunnen daarnaast gratis dineren in de specialiteitenrestaurants. Op elke afvaart biedt de rederij bovendien een AzAmazing Evening aan, een speciaal landevenement op een unieke locatie. Op het programma staan onder meer klassieke concerten, bezoeken aan wijnhuizen, typische volksfeesten en balletavonden.

Unieke bestemmingen

In de zomer varen de Azamara-schepen in Europa en sinds 2019 ook in Alaska. Tijdens het winterseizoen staan Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, het Caraïbisch gebied, de Amerikaanse westkust, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten op het vaarschema.

Onze promoties

 

Azamara Quest

29 november 2019

Midden Oosten

vanaf 1.200

Azamara Pursuit

5 april 2020

Trans-Atlantisch

vanaf 1.726

Azamara Pursuit

18 april 2020

Middellandse Zee

vanaf 1.785

Laatste nieuws

 

Azamara richt haar pijlen op het land

Azamara Club Cruises heet voortaan kortweg ‘Azamara’. De nieuwe, ingekorte naam dekt beter de lading. Azamara wil immers meer zijn dan een cruiserederij en haar gasten nog intensiever onderdompelen in…

Azamara Club Cruises publiceert programma 2021

Azamara Club Cruises heeft haar volledig programma voor 2021 en de winter 2021-2022 aangekondigd. Blikvanger daarin is de terugkeer van de boetiekrederij naar Turkije en de Zwarte Zee. Op deze…

Azamara destination guide 2019

Azamara Destination Guide 2019 nu bij uw reisagent

7 sept. 2018 – De nieuwe Azamara Destination Guide is gearriveerd. 2019 belooft een belangrijk jaar met tal van nieuwigheden te worden voor Azamara Club Cruises. Met de introductie van…