Celebrity Cruises

Celebrity Cruises Reflection

Hedendaagse, designvolle schepen met stijlvolle kajuiten en suites

Celebrity Cruises laat zich voor het ontwerp en de inrichting van haar schepen inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat is hedendaagse, designvolle schepen met stijlvolle kajuiten en suites, een wereldwijd en kunstzinnig geïnsprieerde keuken in stijlvolle restaurants die is voorzien van de grootste wijncollecties op zee. Wij noemen het ‘Modern Luxury’.

Vakantiegangers die op zoek zijn naar de allerbeste Modern Luxury-vakantie, genieten sinds 2015 van de ‘Suite Class’. Alle suitegasten kunnen ontbijten, lunchen en dineren in een afzonderlijk restaurant en beschikken over een private vip-lounge met conciërge, hapjes en drankjes. De volgende jaren komt daar ook nog een suite-zonnedek bij op élk schip. Wie de Penthouse, Royal en Reflection Suite boekt, kan bovendien in alle specialiteitenrestaurants dineren, onbeperkt internet gebruiken en een dagelijks aangevulde minibar met water, frisdranken en bieren ontdekken.

Celebrity Edge, de nieuwe scheepsklasse

Met Celebrity Edge lanceert Celebrity Cruises een nieuwe scheepsklasse die opvalt door haar unieke vormgeving en innovatieve buiten- en binnenruimten die de gasten dichter bij de zee brengen. Dat gebeurt onder meer met balkonhutten die de volledige woonruimte met een druk op de knop omtoveren tot een openluchtveranda, nieuwe types van luxueuze suites met het Magic Carpet, een platform aan stuurboordzijde dat op meerdere niveaus dienst doet als tenderstation, een lounge en een restaurant. In 2020, 2021 en 2022 volgen nog drie zusterschepen van Celebrity Edge.

Celebrity Cruises bezoekt alle werelddelen

De twaalf schepen van Celebrity Cruises bezoeken alle werelddelen. In de zomer stelt de rederij vooral Europa en Alaska voor. Tijdens het winterseizoen vindt u de schepen in de Caraïben, Zuid-Amerika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Celebrity Cruises heeft als enige grote rederij ook drie yachts, voor 16 tot 100 gasten, die het hele jaar rond in de Galaposeilanden varen. In mei 2019 lanceert de rederij in dit archipel de Celebrity Flora. Het luxueuze yacht wordt speciaal voor de Galapagos gebouwd met extra aandacht voor het milieu. Het zal 100 passagiers kunnen ontvangen en… verwennen.

Onze promoties

 

Celebrity Equinox

14 oktober 2019

Caraïben

vanaf 870

Celebrity Equinox

13 september 2019

Caraïben

vanaf 750

Celebrity Equinox

2 november 2019

Caraïben

vanaf 781